Pas op! Antichrist / Alien / False Prophet Hypnotiseert mensen met TVDroom:

Elisabeth zag mensen tv kijken en ze was in het huis van een vrouw. De vrouw had een draagbare tv, wat betekent dat het niet aan de muur hong. De vrouw staarde naar de tv en hield vast aan elk woord dat deze persoon op tv zei. En ze wist niet eens dat Elisabeth daar was. Elisabeth had zelfs haar hand genomen en deze voor haar gezicht bewogen en ze zag dat de vrouw in trance was. Elisabeth schreeuwde tegen haar en ze hoorde haar niet. Elisabeth probeerde de tv uit te zetten. Maar deze liet zich niet uitschakelen. Dus pakte ze een hamer en sloeg op het beeldscherm. En de TV ging uit en natuurlijk was er een groot gat en diverse scheuren. En de vrouw schudde haar hoofd en kwam uit de hypnotische trance alsof ze niet wist waar ze was. Ze keek Elisabeth voor de eerste keer aan met een blik op haar gezicht die zei: "Wat is er gebeurd?" Terwijl Elisabeth zich verheugde dat de greep op haar verbroken was, hoorde ze dit knettergeluid en voor haar ogen zag ze dat de tv zichzelf repareerde en weer aan ging. Toen draaide het hoofd van de vrouw zich terug om weer naar de tv te kijken.

Einde van de droom.

Deze droom herinnert Elisabeth aan een droom die haar in het midden van de jaren 90 was gegeven en het is niet de eerste keer dat ze deze droom had. Uit veiligheidsoverwegingen zal ze niet al deze dromen onthullen, maar in de toekomst zal ze dat wel 24 uur per dag verplicht zijn. In de droom was een vals evangelie op het tv-toestel en niemand mocht het afzetten of ze zouden worden gearresteerd. Elisabeth zag iemand iets doen om hun uitzending te onderbreken, zodat het ware Evangelie van YAHUSHUA HA MASHIACH kon worden gepredikt, het blootleggen van de religieuze leugens die werden uitgezonden en wanneer dit gedurende 3 minuten werd onderschept, werden mensen bevrijd van de hypnotiserende trance, waardoor ze alle leugens geloofden. Toen dit gebeurde verschenen er twee mannen in het zwart in het huis van de persoon die hun uitzending had onderschept en de mannen beschuldigden de persoon ervan dat hij dit deed en zeiden dat het naar dit huis was opgespoord. Maar toen ze zagen wie daar woonden, schudden ze hun hoofd en zeiden: "Nee, we moeten ongelijk hebben. Het zou hier niet vandaan kunnen komen." Er was meer aan deze droom dat op dit moment niet onthult kan worden maar lezer, wees gewaarschuwd. In een van de geposte profetische berichten, heeft YAHUVEH een waarschuwing gegeven dat een ïnterview met een buitenaards wezen op de tv wereldwijd te zien zal zijn. Wees voorzichtig wat je allemaal op tv kijkt. Want de dag van de antichrist nadert snel, de zoon van satan.

Elisabeth zag Oprah Winfrey net op tv, 8 december 2007, waar ze Barach Obama in Iowa was aan het promoten, waar 18.000 mensen aanwezig waren. En ze zeiden allemaal dat ze Obama zouden steunen vanwege wat Oprah Winfrey zei. Als je naar haar luisterde en niet beter wist, zou je denken dat ze president was. Pas op voor deze valse profeet met de tong van een slang die een boek schreef met de titel: "Het evangelie van Oprah". In haar boek zegt ze dat er veel wegen naar de hemel zijn. Ze weigert te geloven dat JEZUS CHRISTUS / YAHUSHUA de enige weg is. Ze erkent niet zoiets als zonde of de hel. Lezer, pas op. In een van de recente Profetieën zegt YAHUVEH dat ze zielen zal leiden naar de antichrist, de zoon des verderfs. Is zij de ware valse profeet gezonden door satan om de wereld te misleiden?