Ben je een van YAHUSHUA'S parels?

Given to Elisabeth (Elisheva) Elijah
April 19, 2008
Ik zag een stuk papier en het alfabet ging recht naar beneden van de bovenkant van de pagina naar de onderkant en het was van A tot Z. Er staat niets op de pagina behalve het alfabet. Toen merkte ik aan het einde van het alfabet bij de letter Z onderaan de pagina dat ik een grote hand zag van een man met een schrijfinstrument erin en hij begon punten van de Z te maken die over de pagina naar rechts liepen. Hij zou het aantal punten tellen als hij het op het papier zette zoals in 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 en hij zou het 10e punt omcirkelen en zeggen: "Dat is mijn parel, de parel waar ik de prijs voor heb betaald. ' Hij bleef toen hetzelfde doen door stippen neer te zetten en ze te nummeren van 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 en om het 10e punt een cirkel te zetten en dan hetzelfde te zeggen. De hand bleef maar doorgaan en doorgaan met hetzelfde toen doen en toen werd ik wakker.

Einde van de droom

Ik had deze droom vlak voor mijn man en ik werd wakker van een dutje om 15.30 uur onze tijd die samenvalt met 5:30 uur in Jeruzalem, de tijd dat YAHUSHUA nog steeds aan het kruis hing. Wij geloven dat YAHUSHUA vanaf 15.00 uur tot ongeveer 18.00 uur aan het kruis hing. In de Schriften staat dat HIJ kort voor zonsondergang werd weggehaald omdat ze zich moesten haasten om YAHUSHUA in het graf te krijgen voordat de hoge sabbat van ongezuurde broden begon. Ik zeg dit omdat ik geloof dat YAHUSHUA me deze droom gaf op het exacte moment dat HIJ de prijs voor ons aan het kruis betaalde, zo'n 2000 jaar geleden.

Dit is de betekenis van YAHUSHUA omtrent de droom. Het alfabet staat voor de eindtijden waarin we ons bevinden. Z is het einde in het alfabet. De grote hand is de hand van YAHUSHUA en HIJ legt de punten neer met het schrijfinstrument en telt. HIJ zegt dat slechts 1 op de 10 mensen ZIJN parels zijn, wat betekent dat slechts 1 persoon op 10 mensen zal worden gered in deze eindtijden. YAHUSHUA zegt dat HIJ de prijs voor ZIJN parels heeft betaald. De andere 9 van de 10 mensen zullen naar de hel gaan. De kansen zijn niet erg hoog omdat het een parel van YAHUSHUA ha MASHIACH is. Ben jij een van die parels die bereid zijn om de prijs te betalen om bij YAHUSHUA'S te zijn?

Mattheüs 13: 45-46 Wederom is het Koninkrijk der hemelen gelijk aan een koopman, op zoek naar mooie parels. Die, toen hij een parel van grote waarde had gevonden, heen ging en alles verkocht wat hij had en kocht het. (YAHUSHUA sprak deze woorden.) (NBG)

Mattheüs 13: 45-46 "Nogmaals, het Koninkrijk der hemelen is als een koopman die naar mooie parels zocht. "Toen hij één parel vond die er uniek uitzag, ging hij heen en verkocht alles wat hij had en kocht het. (Aramees)