Bevolkings Controle

Gegeven aan Elisabeth (Elisheva) Elijah
September 26, 2011


Toen mijn geliefde vriend YAHLittleOne me vertelde dat dit samengaat met een film en wat ze oorspronkelijk hadden gedaan. Er was een stad en het was een enorme stad. Ik heb nooit de verschillende mensen om me heen echt opgemerkt totdat ik naar het postkantoor ging. Het postkantoor had twee trappen, een links en een rechts. Aan de rechterkant waren de trappen erg steil. Het waren speciaal ontworpen trappen om mensen te testen om te zien hoe behendig ze zijn. Ik wist niet dat het iets met je jeugd te maken had. Het had vooral te maken met je gezondheid en je behendigheid. Ze waren ook zo ontworpen - het was echt raar omdat ik de vrouwen opmerkte en zelfs ik had ze in de droom, echt hele korte minirokjes, waar wanneer de vrouwen de trap op zouden gaan, de mensen natuurlijk konden zien wat zich onder hun rokken bevond. Ik zag deze twee trappen en ik moest naar het postkantoor en ik zei: "Ik ga niet via de rechter trap ophoog," niet alleen omdat ik wist dat het voor lust en voyeurisme was, maar ik keek ook naar hen en ik wist dat ik mijn lichaam daar nooit doorheen kon brengen. Het waren echt raar gevormde trappen, ok, niet iets dat ik ooit heb gezien maar heel steil en heel ver uit elkaar.

Dus ik koos voor de linkerkant en toen ik de trap begon op te lopen, mijn god zelfs die waren moeilijk, maar ik wist tenminste dat ik het beter op die manier kon doen omdat dew treden dichter bij elkaar waren, dus de vrouw spreidt haar benen niet zo ver uit elkaar om de trap op te gaan. Dus ik ga het postkantoor in, helemaal buiten adem, en liep naar een vrouw toe en zei: "Wat is er met deze trappen? Ik heb het bijna niet gehaald. Hoe kan van iemand worden verwacht dat hij deze trappen op deze manier oploopt? En hoe zit het met de oudere mensen? ” En ze begon hysterisch te lachen. Ze had donker haar. Ze was misschien net 25, zoiets, niet ouder dan 30. Ik geloof niet dat ze 30 was. En ze lachte hysterisch tegen me alsof ze gek was geworden! En ik zei: "Nou, wat is er zo grappig aan?" En ze zei: "Er zijn geen oude mensen! Heb je het niet gezien? Niemand hier heeft de pensioengerechtigde leeftijd," en de pensioengerechtigde leeftijd is heel vroeg. En ik besefte deze mensen waarmee ik in deze stad omringd was, heel jong waren! Elke vrouw was jong en droeg een minirokje en toen zei ze tegen mij: "En nu weten we dat jij het ook niet gaat redden." Met andere woorden, dat ik oud was en zou verdwijnen.

Toen ik wakker werd - dat was het einde van de droom, dacht ik hoe verdrietig het was dat niemand ooit een oma of opa zou kennen. Er was een bepaalde leeftijd waarop mensen gewoon zouden verdwijnen. Er zullen geen oude mensen zijn! Er zal niemand zijn die deze trappen niet kan doen, en de trap naar mijn mening betekent dat het allemaal verbonden is met lust.

Dus dit is een nieuwe manier waarop ze de populatiecontrole gaan aanpakken en toen werd ik wakker en belde YAHSLittleOne op en vertelde haar dat ik gedroomd had en zei dat dit is wat mijn droom was en dat ik geschrokken was en ze zei, "Dit klinkt als een film die ik zojuist over Ellis Island heb gezien en het is een waargebeurd verhaal, toen de immigranten werden overgebracht en getest. Een van hun tests was om te zien of ze de trap op en af konden gaan, om te zien hoe gezond ze zijn om hun leeftijd te zien." Ik zei: "Wat gebeurt er met de immigranten die niet zijn geslaagd?" En ze zei dat ze het niet wist. Ik zei: "Nee, ik heb nog nooit van zoiets gehoord."

Nou, dat is een nieuwe manier waarop regeringen zich geen zorgen meer hoeven te maken over kosten voor de gezondheidszorg, ze gaan vrijwel iedereen die niet behendig en fit is elimineren, en ze leken allemaal op elkaar omringd door deze enorme stad, ik weet niet of het zoals New York was of wat het was. Man, er waren zoveel mensen toen ik door deze drukte liep, dus het was een enorme stad waar ik in zat en ze waren allemaal even groot - ik wil niet zeggen dat ze allemaal even groot waren. De vrouwen leken allemaal op elkaar en ze droegen hele korte rokjes. Hoewel ik in de droom ook een heel korte rok droeg, ging ik niet die andere kant van de trap op en ik wist zeker dat ik de andere kant van de trap niet meer kon doen. Ik zou het kunnen doen, maar dan zou het zijn aangedrongen en dat was ik niet van plan.

Dus dat was mijn droom. Het is geen gelukkige toekomst. Is dit hoe de G.V. (Grote Verdrukking) zal zijn? Ik weet het niet. Ik weet niet wat deze droom was, maar het is niets om naar uit te kijken in de toekomst. Ik wist toen de vrouw zei, dat de oudere mensen en iedereen die deze trappen niet kon oplopen gedood zouden worden, oké? En ik wist dat dit allemaal begon met Terry Shindler Schiavo. Ik noem haar Terry Shindler. Ze hebben het allemaal geregeld toen ze haar vermoordden. De overheid is legaal begonnen met het doden van een vrouw die niet hersendood was en nu is het in Amerika zover, dat iemand, een familielid, kan zeggen: "Ik wil deze persoon niet langer in mijn leven," en die persoon belandt in het ziekenhuis en het is voorbij met hem.

Dus dat is het soort wetten dat we al in Amerika hebben, en het zal niet lang meer duren voordat deze wereldwijd zijn, dat ze controle willen hebben over wie leeft en sterft. Alleen de mooie en jonge mensen blijven en ik weet niet wat de sluitingsdatum zal zijn, maar het zal zijn wanneer je niet langer de tests van de overheid kunt doorstaan. Dat is waar het postkantoor over gaat. Het is een overheidsfaciliteit. Dat is het! Moge YAHUSHUA genade hebben met al onze zielen, omdat iedereen ouder wordt en zelfs degenen die deze vreselijke wetten zullen doorvoeren, ook zij zullen op een dag niet meer in staat zijn om die trappen op te lopen en die tests te doorstaan, want ook zij weten dat ze vervangbaar zijn. Over en uit!