Ze willen op de rode knop drukken,
Race naar nucleaire oorlog!Ik ontwaakte uit deze droom op 11 september 2016, het vijftiende jaar nadat het World Trade Center viel.

Droom

Ik zag wat leek op drie 'presidentiële' podia, eigenlijk lessenaars. Hillary Clinton was aan de linkerkant. Er was een man die ik niet herkende aan de rechterkant. En op het middelste podium was een rode knop.

Clinton en de man aan de rechterkant waren aan het racen om te zien wie het snelste op de rode knop kon drukken!

Einde van de Droom

Ik weet dat de man aan de rechterkant niet Donald Trump was. Anders zou ik hem hebben herkend. Ik weet dat de rode knop in het midden een nucleair wapen zou activeren. Vertegenwoordigt de man aan de rechterkant een andere oorlogszuchtige Amerikaanse politici of wat ik denk, andere nucleaire wereldmachten zoals Rusland, Pakistan, China en Noord-Korea?

Interpretatie.

Hier is interpretatie van ministeriepartners. Laat alstublieft een extra interpretatie, onderscheidingsvermogen of gewoon een gedachte achter in de commentaarsecties hieronder. We horen graag van je, en we moeten deze droom en de boodschap serieus nemen, het is een serieuze boodschap voor gebed!

De nucleaire wapenwedloop van de Koude Oorlog was een race tussen de voormalige USSR (Unie van Socialistische Sovjetrepublieken, nu Rusland) en de VS en hun bondgenoten om kernwapens te verwerven. Tegenwoordig, zoals de droom laat zien, is het echter een race om te zien wie het eerste land is na WO II om een atoombom tegen een andere natie te laten ontploffen en WW3 te starten.

De huidige presidenten van de VS en Rusland zijn Obama en Poetin. We zouden moeten bidden dat Hillary Obama niet vervangt, maar eerder Donald Trump die een betere relaties heeft met Poetin.

Op 6 maart 2009 presenteerde Hillary Clinton, de toenmalig minister van Buitenlandse Zaken van de VS, en de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov een rode knop die ze een "herstartknop" noemde, welke een nieuw en vreedzame start van goede betrekkingen tussen de twee naties moest symboliseren.

Er staat echter "RESTART" in het Engels, en "PEREGRUZKA" in het Russisch, bedoeld als vertaling. Het probleem is dat dit woord "OVERLOOP" betekent - het tegenovergestelde. Was dit opzettelijk gedaan?

Er bestaat geen twijfel dat Rusland en Amerika, de belangrijkste nucleaire staten in de wereld, zich in een race bevinden om te zien wie WW3 zal starten. En Hillary Clinton zou zich er volledig voor inzetten, net zoals deze droom waarschuwt en haar verslag over buitenlands beleid laat zien.

Geschatte kernkopvoorraden vlgs. Federatie van Amerikaanse wetenschappers

We weten dat het gewoon een kwestie van tijd is, maar we moeten bidden dat de nucleaire oorlog niet vooruitloopt op de timing van YAH, en dat Donald Trump zal worden gekozen als president van de VS. Hij zal geen oorlogsmisdadiger zijn zoals Hillary Clinton en Barack Obama. We moeten ook bidden dat de krijgswet in de VS wordt ingesteld en dat de verkiezingen worden geannuleerd.

Integendeel, Trump zou doen wat in het beste belang is voor Amerika en de wereldbevolking, inclusief streven naar betere relaties met Rusland. Moge er meer tijd van relatieve vrede zijn zodat meer mensen met het Evangelie worden bereikt en gewaarschuwd voordat het 4e zegel van Openbaring wordt ontbonden. Het zal een tijd van vreselijke dood en vernietiging op aarde zijn (Amos 5: 18-20). YAHUSHUA (Hebreeuwse / oorspronkelijke naam van JEZUS) zal echt de enige veiligheid zijn.