Gary's Droom over de rode plaag!

Juni, 2006


Mijn man, Gary, kwam vandaag naar me toe om me te vertellen dat hij droomde van de Rode Plaag die komen zal. YAHUVEH vertelde hem dat het komt en zelfs zeer snel komt! Gary had geen idee dat dit al voorspeld was en dus wist ik dat het van YAHUVEH was.

Hij droomde ervan dat de rode mist uit de lucht kwam en dat mensen hysterisch renden terwijl iedereen probeerde weg te komen maar er was niets dat ze konden doen. Zodra het hen raakte, was het te laat, iedereen begon ziek te worden en uiteindelijk at het hun vlees op tot er niets meer over was. Gary zei we hebben dit alles in een droom gezien en toen hij de rode mist op ons pad zag komen schreeuwde hij om YAHUSHUA en het raakte ons niet.

YAHUVEH zei hoorbaar in de droom ... Pas op, want de rode plaag komt snel en zeer binnenkort! Veel waarschuwingen werden gegeven en werden NIET opgevolgd. De mensen ZULLEN ZIEN dat IK, YAHUVEH ook een GOD van toorn ben.

Ik geloof dat satan ons probeerde het zwijgen op te leggen, zodat we niet konden vertellen waar YAHUVEH ons voor heeft gewaarschuwd! Andere fretten waren buiten aan het spelen en plotseling werd er gebonsd op de deur. We konden de deur niet openen totdat we de fretten hadden gespot en veilig van buiten konden ontsnappen.

Toen we eindelijk de deur open hadden brandde er een vuur op onze veranda. Op de een of andere manier had een grote luie stoel, die we daar hadden staan, vlam gevat!! We zouden het nooit hebben geweten als YAHUVEH en YAHUSHUA ons niet beschermd hadden!!! Er was GEEN schade aan ons huis!

PRIJS YAHUVEH EN YAHUSHUA HA MASHIACH !!!!