Naar Singapore! Bruid kom vooruit!Ik had deze droom afgelopen november, hier is het transcript. Mede-minister Shengyah heeft me sindsdien verteld dat de officiële talen van Singapore het Engels, Maleis, Mandarijn en Tamil zijn. Singapoure is echt een natie die kan worden gebruikt om vele andere delen van de wereld te bereiken voor YAHUSHUA'S (Hebreeuws voor JEZUS ') Glorie!

We bereiken al vele jaren Singapore, maar YAHUSHUA gaat de zalving op een nieuwe manier brengen! Als u een Pastoor bent die zich geroepen voelt om langs deze bediening te werken, neem dan alsjeblieft contact met me op.

[AUDIO KOMT…]

Dit is 18 november 2015, Geliefde kinderen, Ik was [een e-mail] aan het bekijken en toen schreef ik je [...] Ik had die e-mail geschreven nadat YAH me zei om er nog eens naar te kijken, maar HIJ had instructies gegeven waarom het zo belangrijk was...

Ik viel onmiddellijk daarna in slaap en ik droomde. En ABBA YAH had al een woord [...] gegeven over hoe speciaal ZIJN [Aziatische bruid, de Chinese bruid en degenen die worden vervolgd in Azië]. Er is iets speciaals aan ZIJN [Aziatische] bruid. En toen sprak YAHUSHUA tegen me en HIJ vertelde me over de prijs die ze betalen.En hoe - net als wat? - twintig jaar geleden, ik herinner me dat het in mijn tijd was dat ze voor het vuurpeloton stonden, of een Bijbel hadden en dat ze de Naam van JEZUS niet afwezen.

DROOM

En zo had ik een droom en in mijn droom ... ging het over Shengyah. Ik ben hier zo enthousiast over. We noemen deze man of vrouw op het moment dat ik dit spreek.

En in mijn droom zag ik Shengyah. En zij was met mij, en we moesten naar de bruid in Singapore reizen. Ik was er zo enthousiast over en maakte een afspraak met Shengyah, wat ik [voorlopig] natuurlijk niet ga doen. Maar ik was zo enthousiast over Singapore.

Einde van de Droom.

En ik ken niet eens de taal die ze daar spreken. Iemand moet me vertellen of ze er Mandarijn [Chinees] spreken...Ik weet hier niks van. Het is buiten mijn zalving om alle landen en hun talen te kennen [...], maar ik weet dat ik heel erg opgewonden was om - ik weet niet of er zo een woord als Singaporean is - de bruid in Singapore te bereiken. En wat niemand weet, zelfs niet mijn zus die nu luistert - ik ben niet erg goed in het onthouden van datums [...]

Nu het goede onderwerp, dat u niet kent - een Pastoor, ik kan u niet vertellen in welk jaar, ik denk dat het 1996 en '97 was. Een Pastoor uit Singapore had enkele profetieën gelezen en hij wilde dat ik zou komen. Hij had een enorme kerk in Singapore. En hij wilde dat ik in zijn kerk kwam om te helpen, om te dienen en profeet van zijn kerk te zijn. Op dat moment was ik serieus van plan om dit te gaan doen. Ik wilde gewoon weglopen [van het gewelddadige huishouden waarin ik toen gevangen werd gehouden.]


Dank YAH, dat HIJ de deur blokkeerde in die tijd, [omdat het nog geen tijd was.] Er was toen nog geen Joseph Wong. Ik had nog niemand bereikt die ik kende van Azië, behalve de Pastor van Singapore.

Om mij te proberen te overtuigen, zei hij zelfs: "We zullen [hem, je geprofeteerde zielsverwant] vinden.] Hij zou hier ergens in Singapore kunnen zijn."

Hij vertelde me, dit is zo geweldig omdat, kijk hoeveel Aziaten we nu bereiken—vertelde hij, hij probeerde me te overtuigen en hij zei: "Je komt naar Singapore." En hij schreef: "We hebben McDonalds en we hebben ook Kentucky Fried Chicken." En hij dacht echt dat ik naar Singapore zou komen.

En wat ik je probeer te vertellen is dat ik nu bid voor die Pastoor, die een grote kerk in Singapore had, dat VADER [YAHUVEH] me naar hem zal leiden, of hem terug naar deze Bediening zal leiden.

Is dit de man van wie ik zojuist heb gedroomt? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik zoveel jaren geleden naar Singapore was geroepen. Natuurlijk was het niet YAH's Timing, maar nu, in mijn droom, word ik geroepen om de Bruid van Singapore te vinden.

Dus dit is echt opwindend voor mij, en Shengyah jij was met mij. U bent het er allemaal mee eens, we zullen de Bruid van Singapore bereiken, en dat is alles wat ik weet en dat was het eigenlijk. [...]

====

Dat is wat ik je wilde zeggen en je aan te moedigen. Nog een afdeling in het ministerie, nog een bruid en dat wordt Singapore.

Kathrynyah, hebben we zelfs ...?

Kathrynyah: Ja! Dit zijn trouwe mensen.

Elisabeth: Oh mijn god! Oh mijn god, dit is zo spannend! […] Dit is geweldig […] We hebben ze al bereikt. Goh, maar ik bid dat de Pastoor echter opstaat, die toen naar mij kwam. [...] Oh mijn god, dit gaat hen zozeer zegenen dat YAHUSHUA zegt om de bruid in Singapore te bereiken.