Pat Robertson in bed met de duivel en Rudi Giuliani

Elisabeth's Droom
November 15, 2007

Pat Robertson in bed met
de duivel en Rudi Giuliani


Elisabeth ging naar het huis van Pat Robertson. Hij entertaint aliens. Rudi Giuliani was er ook. Ze hoorde hun gesprek. Pat Robertson zei: "Ik zal je de stemmen van de christenen garanderen als je me toestaat dingen achter de schermen uit te voeren, omdat ik al altijd president wilde worden." (Ze wist toen ze naar hem keek, hij was niet langer Pat Robertson was, dat hij geprogrammeerd was om de dingen te zeggen die hij zei. De echte Pat Robertson was niet eens daar.) En Rudi was het daarmee eens. Hij lachte en hij zei: "Ja, ik ben de minste van twee kwaden, nietwaar?" Toen lachte hij echt kwaadlachs.

Ze zag homoseksuelen de kamer binnen komen, mannen en vrouwen, samen met buitenaardse wezens. Ze kwam dichterbij en ze kon niet geloven wat ze zag want op een gegeven moment vertrouwde ze Pat Robertson ook als een spiritueel leider. Nu heeft ze hem gezien als de duivel die hij is, een Judas. Ze wist dat hij gebruikt werd om alle christenen die hem volgden naar de antichrist te leiden. Ze begon hardop te praten omdat ze zo geschrokken was van het idee dat niemand haar kon horen. Ze zei: "Ik ga iedereen waarschuwen." Ook al sprak ze zachtjes, opeens hoorde ze haar. Ze draaiden zich om en keken haar aan. De homoseksuele vrouwen (lesbiennes) waren de eersten die haar zagen en haar begonnen te achtervolgen. Ze hoorde Pat Robertson en Rudi Giuliani schreeuwen: "Haal haar, stop haar."

Elisabeth probeerde van de steile trap af te rennen om weg te komen en wie haar kent weet dat ze moeite heeft met trappen. Ze kon dus maar heel langzaam naar beneden gaan, terwijl ze zich aan een rail vasthield. De lesbische vrouwen vingen haar. Ze begonnen haar te verontreinigen. We zullen niet in detail treden maar ze probeerde ze te bestrijden. Ze probeerden haar terug te trekken naar het huis van Pat Robertson en zeiden: " Je zult falen.Niemand zal naar je luisteren. Pat Robertson heeft ons de christenen de stemmen beloofd. We zullen winnen. Er zijn meer van ons die de macht hebben. We hebben het Witte Huis achter ons staan. " Ze waren haar aan het treiteren.

De droom eindigde.

(Dat is de motivatie van Pat Robertson, hij werd beloofd achter de schermen dat hij de president zou worden.)