Op 5 september 2008 werd Elisabeth gewekt door een stem die tegen haar sprak alsof een persoon boven haar hoofd stond. Een mannenstem, die ze nog nooit had gehoord, zei: "Mevrouw, mevrouw?" Maakte haar wakker om haar aandacht te krijgen. Ze werd wakker en zei: "Ja, wie is het?" Ze dacht bij zichzelf: "Hoe zag de postbode mij in mijn slaapkamer?" Elisabeth raakte opgewonden en zei: "Dan moet het een Heilige Engel zijn geweest die me een speciaal bericht uit de hemel gaf." Elisabeth zegt dat ze die stem nooit zal vergeten. Elisabeth heeft vele bezoeken gehad van heilige engelen en ze besefte dat ze haar nog nooit bij haar naam hebben aangesproken. Dit is de eerste keer dat ze me aanspraken en het woord 'mevrouw' gebruikten. Kathrynyah zegt dat Elisabeth geëerd moet worden, omdat het laat zien hoezeer de Engelen haar respecteren. In onze Engelse vocabulaire is het gebruik van het woord mevrouw een teken van respect.
Later tijdens het gebed hoorde Joainneyah dat het een heilige engel was en dat ze zag dat deze een boekrol aan Elisabeth gaf. Ze hoorde ook Kolossenzen 1, een vers bedoeld om Elisabeth te bemoedigen. (Lees Kolossenzen 1)

Gisteravond tijdens het gebed bevestigde YAHUSHUA aan Elisabeth dat het een heilige engel was. Elisabeth vroeg Yahuveh wat aan haar werd afgeleverd. Tijdens het gebed hoorde Kathrynyah: "Opname gereed". Kathrynyah zag witte pingpongballen dobberen aan de oppervlakte van het water, wachtend om opgehaald te worden. Ze waren eivormig. K zag twee draden met elkaar in contact komen, welke zij interpreteerde dat ons aardse vlees onze geestelijke lichamen ontmoet en "boem!" Er word iets nieuws gemaakt wanneer de twee in contact komen. Elisabeth hoorde dat ons "geestelijke DNA zal combineren met ons vleselijke DNA en onze nieuwe lichamen zullen worden gevormd."
We hebben teken na teken gekregen dat we op de rand van de Grote Verdrukking staan, maar we weten dat de Grote Verdrukking niet kan gebeuren en de handeling niet kan worden geopenbaard totdat de ware Bruid van YAHUSHUA onze MASHIACH van Openbaring 14, de 144.000, is opgenomen.

* * * * * * *

Woordenboekdefinitie van het woord mevrouw
In het Verenigd Koninkrijk is ma'am meestal achterhaald, op een paar uitzonderingen na. Het kan gebruikt worden om de Koningin aan te spreken, in plaats van Uwe Majesteit; nadat u eerst de koningin als uwe Majesteit hebt aangesproken, mag tijdens de rest van het gesprek Ma'am gebruikt worden. Bovendien is de term nog steeds in gebruik bij de politie als een aanspreektitel voor een hoge vrouwelijke officier. Mevrouw kan worden gebruikt in plaats van ma'am om respect te betuigen, maar het gebruik ervan is veel minder gebruikelijk als dat van Ma'am in de V.S.