Elisabeth is genezen na het aanraken van de vleugels van een engelIk raakte de vleugels van een engel aan!
door Elisabeth (Elisheva) Elijah

Mei 24, 2005

Michael de Heilige Aartsengel kwam samen met een andere engel naar me toe en stond boven mijn bed en maakte me wakker. Ik was 3 dagen erg ziek geweest, uitgeput van de pijn toen ik Heilige Engelen naast me zag staan. Michael's vleugel hing over het bed en ik stak mijn hand uit om het aan te raken en streelde het tussen mijn twee vingers zoals een kind dat zou doen, verbaasd over de zachtheid van de vleugel en de schoonheid van de edelstenen die er allemaal door heen schitterden. Ik was onmiddellijk genezen van mijn ziekte toen ik de vleugel van Aartsengel Michaël aanraakte. LOF AAN YAHUSHUA onze MASHIACH!

Ik kreeg ook een bericht van de andere Heilige Engel. Hij sprak tot mij en zei: "De hele hemel verheugt zich en bereidt zich voor op de Bruid van YAHUSHUA!" De volgende keer dat de engel mij bezoekt, zal hij me vertellen wanneer YAHUSHUA voor de bruid komt! (aangezien ik de Ringmaagd van YAHUSHUA ben, zal ik het weten, precies zoals de cryer deed met de gelijkenis in de 5 wijze maagden.) Ook vertelde de Heilige Engel me dat YAHUSHUA wil dat ik een nieuwe afdeling in de Bediening ter wereld breng en het zal "YAHUSHUA's demonen Stompers" worden genoemd.
Ze zullen "Heilige Gebedsstrijders als geen ander" zijn. (Als groep beslaan ze deze bediening in gebed 24 uur per dag in verschillende tijdzones en bidden ze individueel voor een uur of meer per dag). We noemen ze onze spirituele zonen en dochters en houden heel veel van hen! Onze YDS frontlinie Gebedsstrijders zijn zeer gezalfde Heilige Gebedstrijders die weten hoe ze spirituele oorlogvoering moeten doen en zij geven alle lof aan YAHUSHUA onze MASHIACHCH. Ik voel me vereerd dat zij mij Momma R.M. noemen hoewel ik slechts 25 jaar oud ben, lol.

YAHUVEH heeft een engel gestuurd om profetie 71 vrij te geven


7 maanden voordat Profetie 71 werd vrijgelaten, zond YAHUVEH ZIJN engel
om haar de boodschap te geven.

YAHUVEH zei,
"IK stuurde MIJN Heilige engel maanden geleden naar deze dienstmaagd met deze profetische boodschap. Zoals MIJN Heilige Engel het haar dicteerde terwijl hij naast haar bed stond, schreef ze deze profetische boodschap op zodat ik een tot nu toe een onverteld geheim met julie deel. MIJN engel vertelde haar dat het nu niet het moment is om deze boodschap vrij te geven, het was voor een bestemde tijd en nu is dat moment om te onthullen wat verborgen was! Ik vertel MIJN geheimen aan MIJN apostelen en profeten en aan allen die luisteren."