ARCHANGEL Michael verschijnt en vertelt haar om dit op te schrijvenIk had een bezoek van een engel. Ik weet niet of ik dit in mijn lichaam of uit mijn lichaam zag, zoals door Johannes in het boek Openbaring wordt verklaard. Ik ontdekte later dat dit Michael de Aartsengel was. Ik dacht dat ik in slaap was gevallen in de SHKHINAH GLORY RV Bus. Het eerstvolgende dat ik me herinner is dat er een engel naast mijn bed stond, waar ik met mijn geliefde man lag te slapen. De engel gaf me een schrijfinstrument en papier en het eerste wat hij me opdroeg op te schrijven was: "Het grootste leger van YAHUVEH is niet geregistreerd bij de overheid maar in de hemel."

Daarna zei hij me te schrijven "Weer zegt YAHUVEH mij om samen te komen en de troepen aan de muur te verzamelen" Toen zei de engel dat ik moest opschrijven wat hij zei en terwijl hij het dicteerde, schreef ik het snel op.

Mensen moeten dit nu doen, niemand kan mijn handschrift lezen behalve mijn man, want ik schrijf zo snel als ik in tongen spreek en zelfs ik heb vaak moeite om het te lezen! Dus ik schreef op wat de engel dicteerde en toen hij klaar was, probeerde ik de boodschap te lezen en tot mijn grote ontsteltenis kon ik het niet meer lezen! De engel vertelde me toen dat het NIET de tijd was voor mij om het te kunnen lezen, noch om het te onthouden, als het tijd was zou ik de boodschap duidelijk aan de wereld weten te geven, maar nu was nog niet het moment. Ik zou dan deze boodschap rechtstreeks van de troon van YAHUVEH opschrijven. Ik wacht nog steeds op het einde van Profetie 71 en ik heb nog geen toestemming van YAHUVEH gekregen om te delen wat er tot nu toe is gegeven. Waarom weet ik niet, ik gehoorzaam alleen YAHUVEH en YAHUSHUA. Is deze nieuwe boodschap een onderdeel van die profetie, ik kan niet zeggen wat ik niet weet.


Elisabeth