Engelen in oorlogsvoering op de Shkhinah Glorie BedieningbusApostle Elisabeth (Elisheva) Elijah

HEILIG ZIJN DE NAAM VAN YAHUVEH en YAHUSHUA!

* * * * * * *
13 februari 2003, van 13:00 uur tot 04:00 uur had ik de vreemdste ervaring. Ik viel in slaap in ons nieuwe thuis weg van huis, de SHKHINAH GLORY Bus, in de meest comfortabele en gezalfde slaapkamer. Ik bleef steeds wakker worden omdat ik deze 10 tons bus voelde slingeren alsof het een wieg in de wind was. Ik vroeg me af of dit een aardbeving was. Niemand was in staat om die bus zo te laten slingeren zoals ik beschreef en er was geen harde wind. Ik bad en YAHUVEH vertelde mij dat in het spirituele rijk de dingen echt slingerden en wankelden. Ik voelde het in het spirituele rijk.

Ik had moeite om weer in slaap te vallen, toen ik opeens een grote dreun boven mijn hoofd op het dak hoorde en terwijl dat gebeurde, begon de bus heen en weer te schommelen!

Toen begon de bus weer hard te schudden en ik hoorde vreemde geluiden van buiten komen, wat klonk als zware voetstappen op het dak van de bus. Het schudden van de bus gebeurde nog een paar keer, en toch waren er geen dwarswinden die dit veroorzaakte en geen mens zou zonder ladder bovenop die bus hebben kunnen klimmen, omdat dit veel te hoog zou zijn.

Ik begon psalm 91 te bidden en ik bad dat legioenen van strijders van YAHUVEH en YAHUSHUA naar ons zouden worden gestuurd om ons, onze partners en de SHKHINAH GLORY Bus te beschermen, evenals het huis waar onze zoon was. Wat een strijd in het spirituele rijk het was welke zich manifesteerde in het fysieke rijk. Terwijl ik bad in Hemelse Talen vertelde YAHUVEH me de namen van 3 Aartsengelen die YAHUVEH samen met legioenen engelen stuurde om niet alleen namens ons te strijden, maar ook dat satan boos was over de nieuwe baby bedieningsbus genaamd SHKHINAH GLORY Over the Road Ministries en de vijand viel ook de bus aan.

YAHUVEH vertelde me ook dat het wiegen en woelen in het spirituele rijk is wat er aan de hand is met de naderende oorlog,wanneer honderdduizenden onschuldige mensen zouden sterven. Momenteel verdedigen de engelen van YAHUVEH de Heilige Kinderen van YAHUVEH en YAHUSHUA, die vechten tegen demonen ten behoeve van de heilige kinderen die zouden leven en beschermd zouden worden. Om een of andere reden vond deze strijd plaats bovenop deze Gezalfde Bus recht boven onze hoofden!

Kort nadat ik had gebeden stopte de strijd in het fysieke rijk, maar ging door in het spirituele rijk. De bus voelde nog steeds alsof hij heen en weer slingerde en schommelde, maar dat was niet het geval. Ik weet dat het raar klinkt, maar het is waar. Ik had eerder andere ervaringen zoals deze, die ik later met je zal delen.

Dit is DRINGEND voor onze partners die de stem van YAHUVEH en YAHUSHUA horen door de profetische boodschappen. Zorg dat je extra water en voorzieningen aanschaft als je dat nog niet hebt gedaan. Ja, YAHUVEH zal zijn kinderen beschermen die gehoorzamen en Hem zoeken, en YAHUVEH en YAHUSHUA eerst in hun leven plaatsen. Maar dat betekent niet dat je geen gezond verstand gebruikt terwijl je in staat bent om extra water en ingeblikt voedsel op te slaan. Bid en je zult weten hoeveel voorzieningen je opslaat. Geliefde broeders en zusters ik vertel je de waarheid, de unieke zalving die ik heb stond me toe om de voetsporen op het dak van de bus te VOELEN en te HOREN toen oorlog tussen goed en kwaad plaatsvond. Ik voelde het schudden in het spirituele rijk en heel snel zul je het nu voelen en zien in het fysieke rijk. Word opgebaard! Doe vandaag wat je kunt voor YAHUVEH en YAHUSHUA, want morgen kan het te laat zijn.

Dit land stuurt zoveel troepen naar Irak om te vechten, wanneer er nog gevaarlijkere landen zijn die hun raketten in de richting van Amerika richten. Wie zal dit land verdedigen als we onze troepen blijven sturen? Ik wou dat ik vrij was om vrijer te spreken, maar er is niet langer de vrijheid die we hadden. Het enige wat we kunnen doen is smeken om genade van YAHUVEH in YAHUSHUA'S naam voor Amerika, hoewel ze geen genade verdient, de onheiligheid van dit land is een stank in de neusgaten van onze Scheppers.

We bidden voortdurend voor de geestelijke vrede van Jeruzalem, wat alleen kan zijn wanneer Jeruzalem de enige Prins van Vrede YAHUSHUA, de KONING VAN DE KONINGEN, en LORD of LORDS accepteert! De enige Messias en verwekte ZOON van YAHUVEH.

Kinderen van YAHUVEH en YAHUSHUA, onze wapens tegen de vijanden zijn niet vleselijk, dat ze in beslag of van ons af genomen kunnen worden. Ons krachtigste wapen is GEBED, het is niet alleen het kopen van duct tape, het is de goddelijke bevrijding van de vijanden door de hand van YAHUVEH en verborgen in het vergoten bloed van YAHUSHUA. We hebben een vrouwelijke partner in deze bediening en zij is sergeant in de strijdkrachten. Ze weet dat het slechts een kwestie van tijd is dat ze zal worden verscheept. Ze vroeg me of ze terug zou keren naar haar kinderen en echtgenoot in levenden lijve? De tranen stroomden over mijn gezicht terwijl YAHUVEH me op dat moment niet het antwoord gaf om het haar te vertellen. Daarna belde ik haar op en de HEILIGE GEEST gaf me profetische woorden voor haar. Eén deel kan ik met je delen, want het is van toepassing op ons allemaal. Deze wereld is niet ons thuis, we zijn alleen op doorreis totdat we de taak hebben volbracht waarvoor we naar deze aarde gestuurd zijn, daarna zullen degenen die YAHUSHUA als HEER GOD en HEILAND hebben aanvaard, terugkeren naar de Hemel. De Bijbel zegt dat niemand van ons een andere dag gegarandeerd is. Laat vandaag tellen voorwat je doet voor het Koninkrijk der Hemelen.

Vergeef me alsjeblieft als ik achter lig met het beantwoorden van e-mails en het voeren van telefoontjes en het schrijven van brieven. Dit betekent niet dat ik je steun en waardeer. Vergeet alsjeblieft niet om een vluchttas klaar te maken voor elk lid van je familie. Deze regering is vastbesloten om oorlog te voeren en onze gebeden kunnen de oorlog slechts alleen uitstellen. Elke dag dat Amerika niet in oorlog is, is een antwoord op dat gebed. Vergeet niet onze Schepper, YAHUVEH en Redder YAHUSHUA, te bedanken voor elke dag dat er vertraging is in de Derde Wereldoorlog. Wanneer je de woorden Wereldoorlog III hoort, weet dat de antichrist aan de deur staat maar ook dat YAHUSHUA zal komen voor ZIJN Bruid.


President Bush heeft, met alle respect, niet geluisterd noch YAHUVEH gehoorzaamd. Profeten hebben hem gewaarschuwd deze oorlog niet tegen te werken. Deze aanstaande oorlog gaat niet over terroristische dreiging, hoewel er terroristische acties zullen komen vanwege de onmenselijkheid van de mens tegenover de mens.

Noteer de datum in je agenda. 13 februari 2003, 13:00 uur Bergtijd in Amerika, het spirituele rijk begon te schommelen en te winden voor wat er met de aarde zou gebeuren en tussen 3:00 en 4:00 uur was de geestelijke oorlogvoering het meest intens. Bid en bemiddel zoals je nog nooit hebt gedaan. Als je naar de kerk gaat of gebedsgroepen hebt, laat dan geen dag voorbijgaan dat je niet aandringt en het gebed voor Amerika en Israël inwijst. Vergeet niet elke dag dat je wakker wordt om YAHUVEH en YAHUSHUA te loven voor het beschermen van Israël en Amerika. Loof YAHUVEH en vergeet niet HEM TE DANKEN voor elke zegen die je hebt. Mopper of klaag niet, of HIJ kan het weinige dat je hebt wegnemen voor een ondankbaar hart. Kopieer en stuur dit naar anderen. Stuur me een e-mail wanneer je dit leest als je weet dat iemand anders iets vreemds heeft meegemaakt begin februari 13 in de a.m.uren. Dit omvat dromen, visies of profetieën.

Liefde en zegeningen in de naam van YAHUSHUA

Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah