Overheden zullen alle vormen van communicatie afsluiten vanwege een buitenaardse invasie!

October 14, 2009


Deze droom kwam naar me op de exacte dag dat Profetie 116 - Jullie Moeten “Geloof Water Wandelaars” Zijn! op de Ministry-site werd geplaatst.

De droom begint dat de Overheden van de wereld aan alle ziekenhuizen en artsen vertelde dat iedereen die binnenkwam om behandeld te worden, zelfs voor kleine behandelingen, hoe klein ook, aan de regering gemeld moesten worden.

Toen zag ik op tv en internet en hoorde op de radio dat er een buitenaardse invasie was, en ufo's werden overal in de wereld gezien en mensen communiceerden met elkaar in een poging om erachter te komen hoe ze de aliens konden weerstaan en zichzelf konden beschermen. De mensen waren bang en boos en wilden weten wat de regering deed om hen te beschermen tegen deze invasie. De regering zei dat ze alle vormen van communicatie zouden wegnemen om de mensen te beschermen omdat er een invasie van buitenaardse wezens op aarde was en de regering niet wilde dat de mensen tegen de aliens zouden vechten. De regeringen van de wereld zeiden dat ze het met de buitenaardse leider zouden afhandelen. Mensen wilden weten wat er gaande was en de regering zei jullie merken wel wanneer we de communicatie weer inschakelen. De regeringen begonnen vervolgens met het uitschakelen en afsluiten van alle vormen van communicatie, waaronder satellieten die van invloed zijn op T.V., telefoons, radio's, internet en alle andere vormen van communicatie die mensen normaal gesproken beschikbaar hebben. Eerst werd alles in Europa stilgelegd, maar na Europa ging dit ook over de hele wereld gebeuren.

Het leger was overal en ze bezette de huizen van mensen en hielden hen gegijzeld om ervoor te zorgen dat ze geen wraak zouden nemen tegen de aliens. Het leger was buitengewoon slecht en wreed. Ze verkrachtten vrouwen en schoten op iedereen die zich verzette of ze schoten iedereen neer zonder duidelijke reden.

Ik belde minister Kathrynyah op een satelliettelefoon en een telefoniste kwam aan de lijn en zei: "Hoe kan deze oproep doorkomen, dit zou niet mogelijk kunnen zijn omdat de satelliete in uw regio uitgeschakeld zouden moeten zijn, maar je bent misschien de laatste in de lijst, maar je satelliet had al afgesloten moeten zijn. Er zal geen communicatie meer zijn met behulp van satellieten totdat de regeringen anders bepalen."

Toen sneed de operator ons telefoongesprek af.

Einde van de Droom

Gegeven aan Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah
October 14, 2009