ALPHA & OMEGA ALMIGHTYWIND RUACH HA KODESH WILDFIRE MINISTRY WAPEN/ZEGEL


'Alpha' en 'Omega' staan op het Wapen / Zegel omdat we zowel naar de Heidenen als naar de Joden gestuurd worden.

Copyright 2010 zal strikt worden gehandhaafd. Het Wapen / Zegel kan niet worden gebruikt in video's, gekopieerd of gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah.Geliefde familie in YAHUSHUA,
Het gezalfde Wapen / Zegel dat ik in 1987 in een visioen zag, is NU op onze voorpagina WERKELIJKHEID geworden! Dit geweldige Wapen / Zegel is gemaakt door een lid van deze bediening die gezalfd is om dit Wapen / Zegel te maken zoals YAHUVEH dat wilde... EN DAT HEEFT ZE!

Bovenaan het Wapen staat Aartsengel Michael die waakt over YAHUVEH's AmightyWind-bediening omdat we deel uitmaken van het spirituele Israël. De Openbaring 14 en Openbaring 7 Bruiden van YAHUSHUA worden weergegeven evenals de 12 verzegelde stammen van de 144.000 van Openb. 7 en YAHUVEH's Kommen en Bazuinoordelen die over de aarde komen. Het zwaard van de GEEST is het Woord van YAHUVEH. (Efeziërs 6:12) De Adelaar vertegenwoordigt YAHUVEH en draagt de Staf van YAH'S Toorn! YAH zei zelfs niet proberen aan te tonen hoe gebogen de Staaf is met ZIJN woede omdat ZIJN woede zeer groot is.

De vijand heeft zo wanhopig geprobeerd te voorkomen dat het Wapen / Zegel gemaakt en hier geplaatst zou worden ... maar hij heeft gefaald! Loof, Eer en Glorie aan onze geliefde YAHUSHUA en YAHUVEH voor dit geweldige Wapen / Zegel....voor de verzegeling van deze bediening tegen schade van de vijand en de verzegeling van degenen die deel uitmaken van deze bediening die ALLES op het altaar van het offer hebben geplaatst om YAHUSHUA te volgen. Deze bediening is van YAHUVEH en wij die ertoe geroepen zijn, zijn zo gezegend. LOF, EER en GLORIE O PRACHTIGE YAHUVEH, dank u voor dit prachtige Wapen / Zegel!

Welkom bij de Aleph & Tav Almightywind Holy Ghost Wildfire Last Chance Ministry!

Bedankt voor je bezoek aan ons Heiligdom. Wij zijn een Messiaans Joodse Pinkster Bediening en zijn toegewijd om zielen voor YAHUSHUA te bereiken in meer dan 50 talen. Onze grootste wens en gebed is dat je de waarheid ontvangt, dat de enige weg naar de hemel is door de Naam en het Vergoten Bloed van YAHUSHUA onze MASHIACH (Jezus Christus).. We bidden ook dat je gezegend bent door de Eindtijd Profetische woorden die YAHUVEH GOD, YAHUSHUA onze MASHIACH en de RUACH ha KODESH (HEILIGE GEEST) hebben gesproken door Profeet Elisabeth Sherrie Elijah. Als je nieuwsgierig bent waarom we de naam YAHUSHUA gebruiken in plaats van Jezus, ga dan naar de Heilige Hebreeuwse namen van God. Als u nog andere vragen heeft over ons, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze Verklaring van Geloof. Bestudeer de geheimen en ontdek wie de Bruid van YAHUSHUA werkelijk is en de waarheid met betrekking tot Opname van de Bruid en dan pas de Gasten, er is GEEN Opname van de Kerk.