Shalom van Apostel Profeet Elisheva Eliyahu. Welkom in onze tempel zonder muren! Als deze Bediening u tot zegen is, nodigen wij u uit om ons alstublieft te schrijven en het ons te laten weten! We sturen speciaal dank aan al onze supporters. Zoals de tekst zegt dat we allemaal één lichaam zijn in YAHUSHUA onze MASHIACH, en de wereld zal weten dat we van YAHUSHUA zijn, door onze liefde voor elkaar. (Romans 12:5, John 13:35)

– Apostle/Prophet Elisheva Eliyahu

Let op: wij zijn geen ministerie van belastingvrijstelling. Wij hebben ons niet laten omkopen door de regering om de waarheden te versluieren die we spreken.

We geloven echt dat YAHWEH GOD diegene die deze bediening helpen enorm veel zal belonen, ook al is dat op de kleinste manieren (lees 1 Koningen 17: 7-16 over de weduwe die haar laatste maaltijd aan Elijah gaf).
Hoewel we weten dat YAHUVEH GOD ons in alles voorziet, en ons beloond met fysieke dingen, weten we ook dat de grootste beloning zal worden gegeven aan de helpers van deze bediening door YAHUVEH en YAHUSHUA terwijl jullie naast ons in de Hemel staan. De grootste beloning is om te weten wanneer je deze aarde verlaat, je een bediening hebt geholpen om pijnlijke en verloren zielen te bereiken voor de Glorie van YAHUVEH en YAHUSHUA en hoort HEN zeggen "Bedankt" voor uw dienst.

Donaties kunnen worden verzonden via een internationale postwissel of een persoonlijke cheque uitgeschreven aan "Almightywind". YAHUSHUA zegene u!

Almightywind