Mijn leven was niet makkelijk, maar de Heer YAHUSHUA gaf mij een woord dat zei “Wees niet beschaamt voor je verleden, maar gebruik het voor YAHUSHUA’S glorie om een getuige te wezen voor Hem, zielen brengende naar YAHUSHUA.” Ik heb nooit een moeders of een vaders liefde, of dat van een zus of broer, tante of oom, neef of nicht, oma of opa gekend. In deze wereld totdat ik trouwde, was ik ALLEEN, maar ik wist dat er een God en YAHUSHUA was...dat Hij iemand was die 2000 jaar geleden op Golgotha stierf. Niemand vertelde mij dat Hij mijn beste vriend kon wezen en dat Zijn HEILIGE GEEST in mij zou leven of dat ik niet perfect hoefde te zijn voor YAHUSHUA om van mij te houden. Ik was geoordeeld, omdat ik een niemand was in deze wereld, geen familie, en een moeder die naar de gevangenis was gestuurd voor kindermishandeling en kinderverwaarlozing en een poging om mij te vermoorden. Ik werd van het ene pleeghuis naar het andere gesmeten, bang om ongehoorzaam te zijn, en probeerde om alles te zijn wat iedereen van mij verlangde, maar altijd voelde ik alsof ik nergens hoorde. Zo spoedig als de nieuwheid afzwakte in de pleeghuizen, werd ik buitengezet net als het vuilnis op Vrijdag, opgehaald door een sociale werker.

Mijn moeder zei altijd dat ik het niet waard was om door iemand van gehouden of verzorgd te worden. Ik was de rotte appel die de anderen bedierf. Ik werd seksueel misbruikt, gemolesteerd, verkracht toen ik kind was door mijn moeders echtgenoten, vrienden, stief-broers, en natuurlijk, door haar. Zij haatte mij en stopte nooit haar armen om mij heen voor wat ik kan herinneren. Ik heb jong geleerd om niet iedereen te vertrouwen. Ik heb jong geleerd dat ik mijzelf en mijn leven haatte. Ik heb velen malen pogingen tot zelfmoord geprobeerd toen ik nog een jong kind was, liep voor bewegende auto’s en nam overdosis aan pillen op 8 jarige leeftijd.

Veel schade is mij aangedaan, dus op 10 jarige leeftijd had mijn moeders vriend een neef en introduceerde mijn echtgenoot, wie erg controlerend was, kil, afzijdig en veel ouder dan mij. Mijn moeder wilde van mij af; Ik was een constante herinnering aan haar dat zij ouder werd wanneer ik ouder werd. Ik werd van haar afgenomen en werd onder bewaring van de rechter en omdat ze niet wisten wat ze anders met mij zouden moeten doen, trouwde ik op een hele jonge leeftijd. Mijn echtgenoot werd mijn vader, en vanwege het leeftijds verschil, domineerde hij mij totaal op iedere manier, en toch was ik een eigendom die geen liefde kende, alleen mishandeling in een ergste vorm, mentaal, lichamelijk en seksueel. Ik zal niet in details gaan, maar de eerste week dat we getrouwd waren, deed ik poging tot zelfmoord omdat hij ontucht pleegde. Nadat (tussen miskramen, zelfmoord pogingen en instortingen), was dit mijn leven voor 6 jaar totdat ik YAHUSHUA vond....of moet ik beter zeggen dat YAHUSHUA mij vond.

De laatste zelfmoord poging, had ik een fles van Seconal (100mg) ingenomen nadat mijn echtgenoot alweer overspel had gepleegd en zei dat hij niet meer terug zou komen. Ik kwam het dichtsbij sterven als ooit...zelfs had ik een ervaring met buiten treden. Ik zal niet verder daarop ingaan, maar ik zal zeggen dat ik bad terwijl ik lag te sterven en zei “YAHUSHUA, vertel mij waarom Jij niet van me hield voordat je me in Hel werpt?? Alstublieft stuur gewoon iemand om mijn handen vast te houden terwijl ik aan het sterven ben.” Ik zal dat gebed nooit vergeten, omdat ik daar lag vanaf middag tot middernacht, drie dagen voor mijn verjaardag, tussen bewustzijn en onderbewustzijn, alleen reviving* lang genoeg om over te geven, en ik lag in mijn braaksel terwijl ik weer bewusteloos werd.

Hoe iemand mij had gevonden begrijpt NIEMAND tot deze dag aan toe! Het was een wonder, maar de politie brak de deur open, en YAHUSHUA was daar altijd mijn gebed aan het beantwoorden, mijn hand vasthoudende terwijl ik het niet wist. Ik werd in de intensive care gezet en 72 uur de klok rond in de gaten gehouden, maar niemand was er om mij in de gaten te houden, behalve de zusters. Geen bezoekers; zelfs mijn echtgenoot was kwaad en weigerde mij te bezoeken, zeggende dat hij moest werken om de ziekenhuis rekening te betalen die ik veroorzaakt had. Ik had geen zelfmoord bericht achtergelaten, dus forceerde mijn echtgenoot het ziekenhuis om mij te ontslaan om onder zijn bescherming te staan. Ik was nog steeds minderjarig. Toen ik thuis kwam, was het op mijn verjaardag 4 April, de dag dat ik begraven zou zijn geweest. Het was ook Pasen. Ik was zo gebroken; niemand gaf erom dat het mijn verjaardag was. Ik probeerde mijn leven te ontnemen de dag dat ik vrijgelaten was van het ziekenhuis, maar mijn echtgenoot nam het pistool weg. Ik had een eerstehulp dokter die mij vertelde dat als ik de volgende keer mijzelf wilde doden, dat ik voor een trein moest springen waar niemand de deeltjes meer kon oprapen. Ik was overtuigd dat Satan die dokter naar mij had gestuurd. Één jaar later, herinnerde ik mij die dokters woorden en dat was wat ik van plan was om te gaan doen, omdat we in het land leefden bij de trein sporen. Maar inplaats van dat had YAHUSHUA andere plannen.

Een vriend van mijn echtgenoot (een vrouw die hij kende waarmee hij opgroeide, waar hij later ontucht mee pleegde, terwijl zij deed alsof ze hem naar de HEER toe leidde) belde me op de telefoon de avond waarop ik plande mezelf te doden en nodigde me uit voor mijn eerste Pinksterkerk. Ik ging om gedag te zeggen tegen God, denkende dat Hij daar zou zijn. In plaats daarvan, gaf de prediker een woord van kennis en sprak over iemand die plande om zichzelf te doden en het te vertellen aan die persoon, “YAHUSHUA zei doe het niet!”, Hij hield van die persoon en wilde hen voor Zijn Glorie gebruiken. Hij vroeg wie die persoon was en om naar voren te komen en hun leven te geven aan YAHUSHUA. IK DEED HET! Daarna vroeg hij wie niet de doping van de HEILIGE GEEST had met bewijs van het spreken in tongen om hun handen omhoog te doen. Ik deed mijn handen omhoog en zei “Ik weet niet wat dat is, maar als het van YAHUSHUA is wil ik het!” Jongen, en ik kreeg het! YAHUSHUA liet mij een licht in mijn ogen zien en zei dat ik mezelf nooit meer mocht haten, want als ik dat deed, omdat Zijn Geest in mij is, zou ik Hem ook haten. Voor het eerst in mijn leven, dacht ik dat ik knap was. Nooit meer waren er zelfmoord pogingen, ik had een bedoeling en dat was om van mensen te houden, op een manier waarvan ik nooit afwist, en moest mensen er zeker van laten weten hoeveel YAHUSHUA van hen houdt, en hoe ze hun leven konden geven aan YAHUSHUA en gered, gewijd en gevuld met de HEILIGE GEEST te worden.

Dat was 25 jaar geleden, en het vuur in mijn botten is alsmaar heter geworden, mijn ijver voor mijn heer YAHUSHUA kent geen grenzen. Ik hou van YAHUSHUA en Hij is mijn ENIGE en ENIGE WARE LIEFDE BOVEN AL HET ANDERE. Mijn hoofd verlangen is om Hem te dienen alle dagen van mijn leven...om mensen te helpen op welke manier ik dat kan, op manieren waar niemand mij ooit geholpen heeft. Om daar te zijn en het gebroken mishandelde lichaam van YAHUSHUA te troosten en hen te laten weten dat het de duivel is die hen aan het slaan is, NIET YAHUSHUA HA MASHIACH. Vele malen heeft God mij gebruikt om mannen en vrouwen te stoppen met het doden van zichzelf, zoals ik mijn testimonie deel. Zij eindigen gered, en zelfs mijn zelfmoord pogingen (voordat ik YAHUSHUA kende) dienden voor een doel. Ik ben geroepen om het evangelie van YAHUSHUA HA MASHIACH te bedienen met de zalvings kracht van de HEILIGE GEEST. Mijn doel is om miljoenen gered te zien, gewijd en gevuld met de HEILIGE GEEST gemanifesteerde kracht. Ik streef ernaar om YAHUSHUA te gehoorzamen en Hem op iedere manier in mijn leven op de eerste plaats te zetten. Ik aanbid en hou van Hem en probeer Hem als eerste in mijn prive leven te houden, bediening, proberende met alles wat ik kan doen om het mishandelde, geslagen, het in de steek gelaten, niet geliefde en verworpen lichaam van YAHUSHUA te bereiken...om te bewijzen dat YAHUSHUA HA MASHIACH echt wel van ze houdt, en gestorven is en opgestaan is op de derde dag en dat Hij hetzelfde had gedaan als het slechts voor EEN persoon was die Hem accepteert. Ik wil hen laten weten dat het Woord van God niet kan liegen, en om hen te leren, en met hen te bidden, en het belangrijkste van alles, van hen te houden. Ik heb altijd hard geprobeerd om de lieve HEILIGE GEEST haar stem te horen en voel gepriveleerd wanneer Hij deze gebroken pot van klei gebruikt om de verlorenen naar YAHUSHUA terug te brengen, en hun wonden op te binden, bewijzende aan hun dat YAHUSHUA leeft en nog steeds Regeert, en Hij houdt van Ons en geeft om alles waar wij om geven.

Ik wil gebruikt worden om YAHUSHUA HA MASHIACH prijs, eer en glorie te brengen als we zielen gered zien worden, bevrijdt, genezen, door de Naam, het Woord en het Bloed van YAHUSHUA HA MASHIACH, bewijzende dat God echt alles kan doen door YAHUSHUA HA MASHIACH heen die mij aansterkt. Wanneer ik bedien, verwacht ik wonderen en krijg ze voor YAHUSHUA’S Glory. Mijn leven is veel veranderd in die 21 jaar, maar de roeping niet. Misschien als mijn leven niet zo geweest was, zou ik niet de compassie hebben wanneer ik bedien en er zijn slechts een paar schoenen waarin ik NIET gelopen heb dus kan ik mezelf in hun pijn identificeren. YAHUSHUA HA MASHIACH is mijn Heer en Redder en ik wil anderen leren wat God mij heeft geleerd, zodat zij anderen kunnen leren het ontzagwekkende wonder van de God die wij dienen.

De roeping die God op mijn leven heeft geplaatst is dat van een evangelist, wat ik al voor 21 jaar ben, iets wat mijn leven waard maakt en het te gebruiken om de verlorene terug naar YAHUSHUA te brengen. Ook voor de laatste 10 jaar, ben ik een amateur pastoor geweest waar de Heer mij gebruikte om te bedienen. Nu een internationale bediener en gewijde pastoor, kantoor van profeet en bruid van YAHUSHUA HA MASHIACH. Een visser van mannen en vrouwen, en het woord te leren en raad te geven met de Gaven van de HEILIGE GEEST te gebruiken. Ik ben ook gezegend met profetische gaven; tekens, wonderen en mirakels hebben deze bediening gevolgd voor YAHUSHUA’S Glorie, omdat ik niets ben zonder YAHUSHUA. Het is Zijn HEILIGE GEEST zalving die de boeien, jukken en slavernij van Zijn mensen breekt. Mijn partner in de bediening en ik gaan nu een gebouw kopen en er is verteld door God hoewel we gewijd waren door YAHUSHUA, zijn we nu ook gewijd door mensen geworden.
Ik ben een vrouw en ik ben beoordeeld op mijn blonde haar, makeup, pantalons...het uiterlijk. Sommige bedieners hebben zelfs gezegd dat ik niet mocht bedienen in hun kerken totdat ik geen makeup meer op had! Ik ben dankbaar dat de Heer mij liet zien dat het niet om de schoonheid van een vrouw dr’ huid gaat (of ze makeup of mascara op heeft), maar de schoonheid van dr’ HART! Mijn hart is 21 jaar geleden schoongemaakt en wordt nog steeds schoongemaakt met het Reinigende Bloed van YAHUSHUA HA MASHIACH. Ik heb ondervonden dat de ergste beledigingen en tekortkomingen van liefde vanachter de preekstoelen komen, jaloers vanwege de sterke zalving, en gaves....hebzuchtig; en vele pastoren geloven niet dat God uit vrouwelijke profeten of vanuit een vrouwelijke bediening spreekt, vooral als een pastoor. Maar ik blijf doorgaan te doen met waarvoor ik geroepen ben om te doen, en Hij blijft mij gebruiken voor YAHUSHUA’S Glorie. Ik ben naar de mensen gestuurd en NIET naar de Pastoren. De mensen ontvangen mij altijd in liefde en ik probeer niet gekwetst te voelen en vergeef de pastoren die mij zo slecht behandeld hebben. Ik zal God hun rechter laten zijn en hen laten leren van hun fouten. Inplaats daarvan, weiger ik om mensen te oordelen op hun uiterlijke vertoning, kleur van de huid, want zwarte pastoren hebben mij kwalijk genomen omdat ik zo wit ben

Ik denk dat het Gods gevoel van humor is, om mij te maken waar Satan het meest voor vreest... een HEILIGE GEEST gevulde Pastoor! Ook een gospel liedschrijfster en zangeres. Satan heeft zo hard geprobeerd om mij te verwoesten, maar dit heeft alleen het persen van de druiven geproduceerd wat NIEUWE WIJN voortbracht in de vorm van bevrijding en gezalfde liedjes. Zie je? Alle dingen werken werkelijk ten goede samen voor degenen die van God houden en zijn geroepen volgens ZIJN DOEL. YAHUSHUA wist aan het eind dat Hij zou winnen, daarbij bewijzende dat ik meer dan een overwinnaar ben door YAHUSHUA HA MASHIACH mijn Heer!

Ik geloof dat het enige doeleinde in mijn leven was om te zijn wat ik nu ben. Een gezalfde dienstknecht, apostel en kind van de Koning der Koningen en Heer der Heerscharen! YAHUSHUA HA MASHIACH. Is er enige andere hogere roeping dan deze? Ik denk het NIET! Een gebroken vaatwerk van klei, maar een machtige krijgster voor YAHUSHUA HA MASHIACH, ik ben geroepen om het Evangelie te prediken tot aan de vier uithoeken van de AARDE; tot alle rassen, verwanten en talen. God heeft mij laten zien dat de kleur van de huid NIET van belang is, wanneer ik mensen zie dan zie ik hen alleen alsof ze ROOD zijn, bedekt in het vergoten Bloed van YAHUSHUA HA MASHIACH! ONZE YAHUSHUA Messias! Ik ben gekozen om een pastoor te zijn over vele kerken. Bid alstublieft voor mij zodat ik altijd de stem van ONZE HEER en REDDER YAHUSHUA HA MASHIACH hoor en Zijn wil perfect doe, nakomen waar Hij mij voor gecreërd heeft. Mij was verteld dat ik nooit deze bediening kan neerleggen want het is mijn identiteit, wie ik ben is een gebroken vaatwerk van klei van God YAHUVEH maar een machtige krijgster voor YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA Messias) Dominee Sherrie Elijah