Kom en bekijk de mooiste website op internet, online sinds 1994! Deze gezalfde bediening met Hebreeuwse wortels, bijbelse, profetisc en evangelische leer kan niet met enige andere bediening worden vergeleken! Kom kijken wat jullie kerken jullie niet zullen leren - wat niemand anders jullie zal vertellen behalve Elisheva Eliyahu!Welkom bij AmightyWind met apostel, profeet Elisheva Eliyahu!

Dit is ALEF & TAV AMIGHTYWIND RUACH HA KODESH FIRE MINISTRIE, een Messiaans Joods, Pinkster (Handelingen 2) en NIEUW BLOED VERBOND internationaal ministerie, dat zowel Joden als heidenen bereikt. Deze bediening is gezalfd door RUACH HA KODESH, wat Hebreeuws is voor HEILIGE GEEST, (IMMAYAH) om iedereen in Amerika, Jeruzalem, Israëlisch, het Midden-Oosten en over de hele wereld te bereiken. Welke religie je ook beoefent - katholiek (de paus volgen), islam, boeddhisme, mormonisme, Jehovah's Getuigen (Watchtower Society), hindoeïsme - we brengen de boodschap van redding, de enige weg naar eeuwig leven, voor iedereen. Zonder YAHUSHUA HA MASHISCH is er geen redding. Zie het dringende reddingsgebed en het kostbare olieverfschilderij "One Minute to Midnight". Geef je leven vandaag aan YAHUSHUA.

Goede tijdingen in de HEILIGE NAMEN VAN ONZE SCHEPPER, ALMACHTIGE YAHUVEH & ZIJN ZOON, ONZE REDDER, YAHUSHUA HA MASHIACH (bij de meesten bekend als JEZUS CHRISTUS). Wij spreken de waarheid over de gruwelen van abortus, klonen, goudstofkoorts en de realiteit van gevallen engelen, satan, hel en de behoefte meer dan ooit voor de mensen van YAHUVEH om te wandelen in gehoorzaamheid (die groter is dan opoffering). In het bijzonder het houden van de Shabbat en het verlaten van zondagkerken en geheimen van RUACH HA KODESH, IMMAYAH, met bewijs achter de profetieën.

Kijk om je heen als je meer wilt weten over Engelen en Engelenbezoeken (Elisheva raakte de vleugels van een engel aan) en de bezoeken van YAHUSHUA HEMZELF. Wil je meer weten over de Bruid van YAHUSHUA, de Ark van het Verbond, wonderen, de waarheid over de Hemel en de hel, de Torah en de Hebreeuwse wortels. Bijbelse waarheden; bijbels bewijs dat buitenaardse wezens gevallen engelen zijn, sabbatwaarheden, WIE de RUACH HA KODESH (IMMAYAH) is en profetische onthullingen, geheimen over de 2 getuigen, het geheim van de blue beam rapture. Leer de HEBREEUWSE NAAM van Jezus Christus, welke YAHUSHUA is en niet Yeshua, vóór de Grote Verdrukking zodat uw gebeden zullen worden beantwoord tijdens de antichrist regime. Leer het belang van de HEILIGE NAAM VAN YAHUSHUA; wie de 144.000 zijn, wat zonde is en de realiteit van shapeshifters. Bezoek de "verworpen muur van schaamte", waar kaballah wordt blootgesteld, mensen zijn geen goden! Bezoek YAHStube, het alternatief voor YouTube en bekijk de video's op YAHSladyinred voor de waarheid.

De vijand is de kerk geïnfiltreerd en veel tv-predikers en evangelisten onderwijzen nu valse leerstellingen. Wolven zoals Angie Ray (overleden), Benny Hinn, Oprah Winfrey, Juanita Bynum. Ook degenen die beweren christen te zijn maar extreem kwaadaardig, verworpen satanisten of valse profeten zijn... Linda Newkirk, Tari DeMario, Zeph Daniel, Frank Kime, Jr. en de Rev. Moon. Zij zijn de voorlopers van de antichrist (antimessias) die wordt verwacht, vooral door degenen die de leer van de Kabala volgen, ook bekend als Cabala of Kaballah.

Bedankt voor uw bezoek.

Kijk omhoog! Voor diegenen die YAHUVEH liefhebben en in gehoorzaamheid wandelen aan Zijn Geboden en Voorschriften, jullie verlossing is nabij!Verklaring van geloof

Wij Geloven..

door YAHUSHUA te accepteren als MESSIAS en zich te bekeren tot YAHUVEH en YAHUSHUA voor je zonden, je afkeren van zonden en ons best doen om onze geliefde VADER YAHUVEH en YAHUSHUA ha MASHIACH te dienen, dat hij onze ziel zal redden en ons meeneemt naar de hemel als we sterven of opgenomen worden.

Wij Geloven..

wanneer we dit doen, komt de RUACH HA KODESH, ook wel de HEILIGE GEEST genoemd, in ons lichaam binnen welke dan de Tempel van de RUACH HA KODESH wordt. We geloven dat we de duivel en zijn werken net zo haten als we houden van onze YAHUVEH en YAHUSHUA en de RUACH HA KODESH. We moeten alles dat heilig is verdedigen en berispen en afstand doen van alles wat onheilig is. Wij moeten Heilig zijn voor onze Messias en ZIJN voorbeeld van Heiligheid volgen.

Wij Geloven..

dat we niet perfect zijn, want alleen YAHUSHUA is perfect, maar wanneer door woord of daad zondigen, kunnen we in naam van YAHUSHUA'S naam roepen en onze Vader YAHUVEH vragen om ons te vergeven, om het vergoten bloed van YAHUSHUA over onze zonden te pleiten en deze te vergeven en dan hard blijven proberen om YAHUVEH en YAHUSHUA te behagen.

Wij Geloven..

dat alleen YAHUSHUA onze bemiddelaar is, niet zijn Moeder Maria, en toch respecteren en eren en houden we van haar dat ze de moeder van YAHUSHUA is. Hoewel we haar in geen enkele vorm aanbidden of bidden, want YAHUSHUA, hoewel haar aardse zoon, is ook haar Messias, want zij noemde hem ook LORD. Als Maria zondeloos was geweest, zou ze waardig geweest zijn om het zondebloedoffer te zijn op Calvary. De fout van de katholieke kerk is door haar gelijk te stellen aan YAHUSHUA. Er is maar één drie-eenheid en dat is de Vader YAHUVEH, Zijn Zoon YAHUSHUA en de RUACH ha KODESH. Niemand van ons zou gered worden als de RUACH ha KODESH ons niet had aangetrokken om YAHUSHUA als MESSIAS te accepteren en lief te hebben.

Wij Geloven..

dat we het Joodse karakter van onze Messias moeten leren en bestuderen die ook wel Koning der Joden wordt genoemd. Deze bediening gelooft ook dat we de heilige feesten moeten eren zoals YAHUSHUA deze waarnam en welke YAHUVEH verordende en dit omvat ook het eren en heilig houden van de sabbat, wat de 7de dag is, van vrijdag zonsondergang tot zaterdag zonsondergang. Deze bediening heeft de mandaten van Jesaja 61. Deze bediening gelooft dat er een hemel is om te winnen en een hel om te schuwen en dat iedereen die in leven is hun voorbereidingen maakt voor de hemel of de hel, afhankelijk van wat ze doen met YAHUSHUA. Hebben zij HEM tot hun GOD en MESSIAS gemaakt, ook wel Verlosser genoemd?

Wij Geloven..

dat alleen de Bijbel het geïnspireerde en onfeilbare Woord van YAHUVEH in de originele geschriften is. Wij geloven dat het Woord van YAHUVEH, de Bijbel en de Thora niet kunnen liegen. Dat YAHUVEH de enige Hemelse Vader en Schepper van Alles is.

Read our full statement of faith

~ NIEUW ~
Amightywind BIJBEL Zoeken

Amightywind Bible Search is een krachtige zoekmachine, die de hele Bijbel(s) kan doorzoeken of, naar jouw keuze, alleen de gevraagde boek(en), hoofdstuk(ken) of passagereferentie(s) kan doorzoeken. Onze Bijbelzoekmachine kan ook meerdere passagereferenties tegelijk opzoeken.

Klik op onderstaande link om te beginnen met zoeken in de Bijbel(s):


~ NIEUW ~
Amightywind Website Doorzoeken

Het is nu mogelijk om onze hele website te doorzoeken op trefwoorden, woordgroepen of een combinatie van woorden.Klik op onderstaande link om te beginnen met zoeken op onze website:


Amightywind's Bruids herenhuisBezoek ons gloednieuwe online interactieve 3D Bruids herenhuis. Een woonplaats gegeven door YAHUSHUA aan de Bruid en Gasten over de hele wereld! Hier vind je gesproken woorden van YAHUSHUA, Openbaringen, Profetieën, Dromen & Visioenen, Leringen en nog veel meer.

Verken alle kamers van het landhuis en beweeg over alle objecten in de kamers om verborgen kennis te vinden. Gebruik het uitklapbare helpmenu aan de linkerkant voor meer informatie.

Voor de beste kijkervaring, bekijk het op een PC of laptop.

Click here to learn more!

Klik op onderstaande link om naar het AMW Herenhuis te gaan of selecteer een van de twee website links:

www.amightywindmansion.com
www.allmightywindmansion.com

Videokanalen van Amightywind

Opmerkingen of vragen?

KLIK HIER om contact op te nemen met Apostel Profeet Elisheva Eliyahu! Neem contact op met Profeet Elisheva Eliyahu

Aarzel niet om te doneren

Doneer als deze bediening een zegen voor u is. Doneer als deze bediening een zegen voor u is

Teken ons gastenboek

Lees of schrijf een zegen in ons gastenboek, het wordt opgenomen in de hemel! Lees of schrijf een zegen in ons gastenboek, het wordt opgenomen in de hemel!


Gelukkige verjaardag AmightyWind MinistryGelukkige verjaardag AmightyWind Ministry en Apostel, Profeet Elisheva Eliyahu welke al 28 jaar online is! We heten jullie van harte welkom om samen met ons aan deze geweldige 30-daagse viering deel te nemen, welke begint op 4 april 2022. Als je een video wilt sturen, kun je naar de contactpagina gaan en deze doorsturen. We verontschuldigen ons bij voorbaat als we om welke reden dan ook je video niet kunnen plaatsen. Als je je video PRIVÉ wilt houden, vermeld dat dan alsjeblieft en maak je geen zorgen, het zal privé blijven.


Lof YAH voor ZIJN EIGEN Amightywind Bediening die al 28 jaar het Ware EVANGELIE VAN YAHUSHUA HA MASHIACH predikt en leert, welke miljoenen zielen wereldwijd naar Redding in ZIJN GLORIEUZE NAAM zal leiden. YAHUSHUA is onze enige Redding en Gezegende Hoop! Laat de hele hemel en aarde zich verheugen! Deze profetieën weerklinken nu door ZIJN Apostel, Profeet Elisheva Eliyahu in al meer dan 54 talen!


Al 28 jaar heeft deze Messiaans-Joodse Pinksterbediening het Evangelie van YAHUSHUA HA MASHIACH gepredikt en miljoenen zielen naar YAHUSHUA HA MASHIACH gebracht, DIE de WEG, de WAARHEID en het LEVEN is (Joh 14:6)! YAHUSHUA HA MASHIACH is de ENIGE door WIE we gered zijn door berouw en het afkeren van onze zonden (Handelingen 4:12). Meer dan 54+ talen met "Bewijs achter de profetieën." Apostel, Profeet Elisheva Eliyahu heeft stand gehouden door de kracht en sterkte van YAHUSHUA HA MASHIACH ondanks meedogenloze aanvallen van de verworpen vijanden. De poorten van de hel konden YAH's Bediening niet overwinnen. In plaats daarvan is Profeet Elisheva Eliyahu alleen maar sterker en gedurfder geworden. AmightyWind Ministry is alleen voorspoedig en gebloeid door de Zegevierende Handen van ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA HA MASHIACH & the RUACH HA KODESH.


Alle Lof, Glorie en Eer aan YAHUVEH, YAHUSHUA HA MASHIACH & DE RUACH HA KODESH Nu en voor altijd!

Amen!

Een machtige ruisende wind die de wereld overspoelt en levens raakt gedurende 27 jaar!
Blijf met ons het 27e jaar van deze online bediening vieren. Het hele jaar door feesten. (De verjaardag van de website van AmightyWind.com op 4 april valt ook samen met de verjaardag van Profeet Elisheva.)

Al meer dan 27 jaar heeft deze Messiaans-Joodse Pinksterbediening het Evangelie van YAHUSHUA HA MASHIACH gepredikt en zodoende al miljoenen zielen naar YAHUSHUA HA MASHIACH geleid, DIE de WEG, de WAARHEID en het LEVEN is (Joh 14:6)! YAHUSHUA HA MASHIACH is de ENIGE door WIE we door berouw en bekering van onze zonden gered zijn. (Handelingen 4:12). Al meer dan 52 talen met "Bewijs achter de profetieën." Apostel Profeet Elisheva Eliyahu heeft stand gehouden door de kracht van YAHUSHUA HA MASHIACH, ondanks meedogenloze aanvallen van de verworpen vijanden. De poorten van de hel konden de bediening van YAH niet overweldigen. In plaats daarvan is Profeet Elisheva Eliyahu alleen maar sterker en brutaler geworden. AmightyWind Ministry is alleen voorspoedig en tot bloei gekomen door de Zegevierende Handen van ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA HA MASHIACH en de RUACH HA KODESH. Alle Lof, Glorie en Eer aan YAHUVEH, YAHUSHUA HA MASHIACH EN DE RUACH HA KODESH Nu en voor altijd Amen.


Het hele jaar vieren! 27 jaar online om YAHUSHUA te verheerlijken!
Feest maar door! 27 - Nog een jaar van overwinning in YAHUSHUA!

Abonneer je op het YAHSladyinred YouTube-kanaal van Apostel Prophet Elisheva Eliyahu.

Zorg ervoor dat je de meldingsbel inschakelt om op de hoogte te blijven van nieuwe video's. KLIK HIERONDER om rechtstreeks naar haar YouTube-kanaal YAHSladyinred te gaan
Spreken in tongen:
Medische Studi bewijst dat het de HEILIGE GEEST is die bidt

Glossolalia, ook wel 'in tongen spreken' genoemd, bestaat al duizenden jaren en verwijzingen ernaar zijn te vinden in het Oude en Nieuwe Testament.
Onderzoek toont aan dat deze mensen tijdens deze activiteit geen controle hebben over de gebruikelijke taalcentra, wat consistent is met hun beschrijving van een gebrek aan opzettelijke controle tijdens het spreken in tongen. Deze bevindingen kunnen worden geïnterpreteerd als het zelfgevoel van het subject dat door iets anders wordt overgenomen.
Bijbelse referenties over spreken in tongen

1 Korinthiërs 12:7-11
7 Maar aan een ieder wordt de openbaring van de Geest gegeven tot welzijn van allen.
8 Want aan de een wordt door de Geest gegeven met wijsheid te spreken, en aan de ander met kennis te spreken krachtens dezelfde Geest;
9 aan de een geloof door dezelfde Geest en aan de ander gaven van genezingen door die ene Geest;
10 aan de een werking van krachten, aan de ander profetie; aan de een het onderscheiden van geesten, en aan de ander allerlei tongen, en aan weer een ander vertolking van tongen.
11 Doch dit alles werkt een en dezelfde Geest, die een ieder in het bijzonder toedeelt, gelijk Hij wil.

1 Korinthiërs 13:1
1 Al ware het, dat ik met de tongen der mensen en der engelen sprak, maar had de liefde niet, ik ware schallend koper of een rinkelende cimbaal.

1 Korinthiërs 14:1-19
1 Jaagt de liefde na en streeft naar de gaven des Geestes, doch vooral naar het profeteren.
2 Want wie in een tong spreekt, spreekt niet tot mensen, maar tot God, want niemand verstaat het; door de Geest spreekt hij geheimenissen.
3 Maar wie profeteert, spreekt voor de mensen stichtend, vermanend en bemoedigend.
4 Wie in een tong spreekt, sticht zichzelf, maar wie profeteert, sticht de gemeente.
5 Ik wilde wel, dat gij allen in tongen spraakt, maar liever nog, dat gij profeteerdet. Wie profeteert, is meer dan wie in tongen spreekt, tenzij hij het ook uitlegt, zodat de gemeente stichting ontvangt.
6 En nu, broeders, als ik tot u kom en spreek in tongen, wat nut zal ik u brengen, als ik mij niet tot u richt, of met een openbaring, of met kennis, of met profetie, of met onderricht?
7 Hoe toch zal men zelfs bij onbezielde dingen, die gel geeft, wie zal zich gereed maken tot de strijd?
9 Evenzo, indien gij met uw tong geen verstaanbare volzin spreekt, hoe zal men het gesprokene begrijpen? Gij zoudt immers in de lucht spreken?
10 Er zijn wie weet hoe vele soorten van klanken in de wereld en niets is zonder zijn eigen klank.
11 Indien ik nu de betekenis van een klank niet ken, zal ik voor iemand, die spreekt een vreemde zijn en de spreker zal voor mij een vreemde zijn.
12 Zo moet ook gij, omdat gij naar geestelijke gaven streeft, trachten uit te munten tot stichting van de gemeente.
13 Derhalve moet hij, die in een tong spreekt, bidden, dat hij het moge uitleggen.
14 Want indien ik bid in een tong, bidt mijn geest wel, maar mijn verstand blijft onvruchtbaar.
15 Hoe staat het dan? Ik zal bidden met mijn geest, maar ook bidden met mijn verstand; ik zal lofzingen met mijn geest, maar ook lofzingen met mijn verstand.
16 Want anders, indien gij een zegen uitspreekt met uw geest, hoe zal iemand, die als toehoorder aanwezig is, op uw dankzegging zijn amen spreken? Hij weet immers niet, wat gij zegt.
17 Want gij dankt wel goed, doch de ander wordt er niet door gesticht.
18 Ik dank God, dat ik meer dan gij allen in tongen spreek;
19 maar in de gemeente wil ik liever vijf woorden met mijn verstand spreken, om ook anderen te onderwijzen, dan duizenden woorden in een tong.

1 Korinthiërs 14:22-25
22 Derhalve zijn de tongen een teken niet voor hen, die geloven, maar voor de ongelovigen; de profetie echter is niet voor de ongelovigen, maar voor hen, die geloven.
23 Indien dan de gehele gemeente bijeengekomen is en allen in tongen spreken, en er komen toehoorders of ongelovigen binnen, zullen zij niet zeggen, dat gij wartaal spreekt?
24 Maar als allen profeteren en er komt een ongelovige of toehoorder binnen, dan wordt hij door allen weerlegd, wordt hij door allen doorgrond,
25 het verborgene van zijn hart komt aan het licht en hij zal zich ter aarde werpen, God aanbidden en belijden, dat God inderdaad in uw midden is.

Handelingen 2:1-13
1 En toen de Pinksterdag aanbrak, waren allen tezamen bijeen.
2 En eensklaps kwam er uit de hemel een geluid als van een geweldige windvlaag en vulde het gehele huis, waar zij gezeten waren;
3 en er vertoonden zich aan hen tongen als van vuur, die zich verdeelden, en het zette zich op ieder van hen;
4 en zij werden allen vervuld met de heilige Geest en begonnen met andere tongen te spreken, zoals de Geest het hun gaf uit te spreken.
5 Nu waren er Joden te Jeruzalem woonachtig, vrome mannen uit alle volken onder de hemel;
6 en toen dit geluid gekomen was, liep de menigte te hoop en verbaasde zich, want een ieder hoorde hen in zijn eigen taal spreken.
7 En buiten zichzelf van verwondering zeiden zij: Zie, zijn niet al dezen, die daar spreken, Galileeers?
8 En hoe horen wij hen dan een ieder in onze eigen taal, waarin wij geboren zijn?
9 Parten, Meden, Elamieten, inwoners van Mesopotamie, Judea en Kapadocie, Pontus en Asia,
10 Frygie en Pamfylie, Egypte en de streken van Libie bij Cyrene, en hier verblijvende Romeinen, zowel Joden als Jodengenoten,
11 Kretenzen en Arabieren, wij horen hen in onze eigen taal van de grote daden Gods spreken.
12 En zij waren allen buiten zichzelf en geheel met de zaak verlegen, en zij zeiden de een tot de ander: Wat wil dit toch zeggen?
13 Maar anderen zeiden spottend: Zij hebben te veel zoete wijn gehad!

Handelingen 10:44-47
44 Terwijl Petrus deze woorden nog sprak, viel de Heilige Geest op allen, die het woord hoorden.
45 En al de gelovigen uit de besnijdenis, die met Petrus waren medegekomen, stonden verbaasd, dat de gave van de Heilige Geest ook over de heidenen was uitgestort,
46 want zij hoorden hen spreken in tongen en God grootmaken. Toen merkte Petrus op:
47 Zou iemand het water kunnen weren, om dezen te dopen, die evenals wij de Heilige Geest hebben ontvangen?

Handelingen 19:6-7
6 En toen Paulus hun de handen oplegde, kwam de Heilige Geest over hen, en zij spraken in tongen en profeteerden.
7 En het waren in het geheel ongeveer twaalf mannen.

Mark 16:16-18
16 Wie gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden, maar wie niet gelooft, zal veroordeeld worden. 17 Als tekenen zullen deze dingen de gelovigen volgen: in mijn naam zullen zij boze geesten uitdrijven, in nieuw tongen zullen zij spreken, 18 slangen zullen zij opnemen, en zelfs indien zij iets dodelijks drinken, zal het hun geen schade doen; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen genezen worden.